Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

21.500 de cetățeni moldoveni au primit interdicţie de intrare pe teritoriul Rusiei

23 ian. 2014,, 15:49   Societate
6032 1
Foto: karadeniz-press.ro
Circa 21 mii 500 de cetățeni ai Republicii Moldova au interdicție de intrare pe teritoriul Federației Ruse, iar 245 de mii au fost incluși în grupul de risc. Aceste datele au fost prezentate de Tamara Roșcina, reprezentanta Serviciului Federal de Migrațiune al Federației Ruse de pe lîngă Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova, în cadrul unei întrevederi cu viceministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Sergiu Sainciuc.

În grupul de risc au fost incluse persoanele care, în perioada aflării lor în Federația Rusă, au fost sancționate administrativ, spre exemplu, au primit amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație sau nu au achitat la timp anumite plăți.

Vă reamintim că la 1 ianuarie 2014 au intrat în vigoare restricțiile privind aflarea migranților pe teritoriul Rusiei. Ca și mai înainte, aceşti migranţi se pot afla pe teritoriul Rusiei pe parcursul a 90 zile, însă „perioada de ședere temporară a unui cetăţean străin în Federația Rusă nu poate depăși în total 90 de zile, pe parcursul a 6 luni”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав