Cutremure stiri: 506

PCRM: Atitudinea Coaliției va fi taxată (VIDEO)

24 ian. 2014,, 12:34   Politică
6915 9
Foto: noi.md
Deputații din partea Partidului Comuniștilor critică dur refuzul Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană de a se prezenta în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului. După amînarea ședinței, din lipsă de cvorum, deputații PCRM și de această au calificat dată gestul drept o acțiune iresponsabilă, relatează NOI.md.

„Separarea puterilor în stat, independența instanțelor de judecată, independența instituțiilor democratice sînt pilonii de bază a unui stat democratic. De asemenea, și libertatea mass-media, și independența autonomiei locale sînt pilonii de bază ai unui stat democratic. Azi încă o dată a fost demonstrată atitudinea majorității parlamentare față de aceste probleme, care trebuie rezolvate urgent. Ceea ce face azi majoritatea este demonstrarea unei atitudini nu față de noi, dar față de locuitorii Republicii Moldova. Sigur că această atitudine va fi taxată”, a spus deputatul comunist Eduard Mușuc.

În același timp, președintele Parlamentului, Igor Corman, a calificat și de această dată acțiunea PCRM drept un show la care coaliția proeuropeană nu a dorit să participe.

Astăzi, a doua oară consecutiv, ședința extraordinară a Parlamentului convocată la solicitarea PCRM nu s-a putut desfășura din lipsă de cvorum.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав