Cutremure stiri: 506

PLDM a aderat la poziția PPE în sprijinul protestatarilor din Ucraina

25 ian. 2014,, 15:09   Politică
6257 17
Foto: noi.md
Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a solidarizat cu poziția Partidului Popular European (PPE), cu privire la situația din Ucraina. Acest lucru a fost anunțat la 24 ianuarie pe pagina sa de Facebook de liderul PLDM și fostul prim-ministru Vladimir Filat.

„Sîntem solidari cu poporul ucrainean, ne exprimăm susținerea față de cei care au suferit în urma acestor ciocniri violente și ne alăturăm colegilor noștri din EPP - European People's Party, pledînd pentru reunirea de urgență a Consiliului de Securitate al ONU pentru a pune în discuție situația din Ucraina. Sperăm că în timpul apropiat violențele vor înceta și nimeni nu va mai suferi”, scrie Vlad Filat.

De notat că în declarația PPE, cu care s-a solidarizat partidul de guvernămînt din Republica Moldova, toată vina și responsabilitatea pentru ciocnirile și victimele evenimentelor de la Kiev îi sînt atribuite președintelui Viktor Ianukovici, administrației sale și autorilor proiectelor de legi, care au servit drept pretext pentru următorul val de proteste violente

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав