Cutremure stiri: 506

Ghelici: A venit timpul să rup tăcerea

27 ian. 2014,, 14:22   Societate
9369 7
Foto: noi.md
Președintele Asociației Obștești „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, a difuzat un apel deschis prin care invită „toți doritorii de a afla adevărul” la ședința instanței de judecată.

„În sfîrșit a venit timpul discursului meu în instanța de judecată și nu doar mă voi apăra argumentat și documentar, dar și voi demonstra acțiunile criminale ale autorităților împotriva propriului popor, ce și cine ne-a impus să solicităm Rusiei și altor țări să ajute copiii moldoveni. Da, anume Rusia, ca de fiecare dată, a ajutat copiii moldoveni și pentru asta sînt persecutat, pentru dragostea și recunoștința față de poporul rus”, se arată în adresare.

„Judecata asupra lui Ghelici va arăta cît de mult ne-am apropiat de valorile europene, cît de mult a avansat reforma sistemului judecătoresc și dacă guvernarea a învins corupția. Această judecată ne va ajuta să decidem și să facem alegerea la alegerile parlamentare din Moldova”, se menționează în adresare.

Potrivit lui Ghelici, după familiarizarea cu acuzarea înaintată, care conține 24 de volume, el împreună cu avocatul nu au găsit nicio dovadă de implicare a activistului în organizarea cerșitului.

„În mod repetat am ajuns la concluzia că este un DOSAR PUR POLITIC cu scopul de răzbunare, de discreditare și nimicire a mea în calitate de cetățean activ al acestei țări. Mai mult, scopul este de a mă elimina în perioada preelectorală. Scopul celor care au comandat acest dosar este de a mă pune pe brînci și a intimida oamenii”, a declarat Ghelici.

Acum cîteva zile, dosarul penal intentat președintelui asociației „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, a fost transmis în instanța de judecată și va fi examinat în timpul apropiat.
0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав