X 
Cutremure stiri: 506

Porumbeii albi eliberaţi de Papa Francisc, atacaţi de un pescăruș și o cioară (VIDEO)

28 ian. 2014,, 00:15   Externe
6923 1
Foto: informing.ru
Doi porumbei albi, eliberaţi de Papa Francisc la Vatican, duminică, ca semn al păcii, au fost atacaţi de două păsări de pradă.
• În timp ce mii de oameni urmăreau gestul simbolic în Piaţa Sfîntul Petru din Vatican, un pescăruş şi o cioară imensă au înhăţat cei doi porumbei. Unul dintre porumbei a pierdut cîteva pene, scăpînd de pescăruş, însă celălalt porumbel a fost lovit de mai multe ori de cioară. Nu se ştie ce s-a întîmplat cu ei, întrucît au reuşit să zboare mai departe.

Înainte de eliberarea porumbeilor, Papa Francisc a făcut apel la pace în Ucraina, după ce cel puţin trei oameni au fost ucişi în timpul protestelor de la Kiev.

"Mă rog pentru Ucraina, mai ales pentru cei care şi-au pierdut vieţile în ultimele zile şi pentru familiile lor. Sper ca între instituţii şi societatea civilă să aibă loc un dialog constructiv şi ca violenţa să fie evitată şi ca spiritul păcii să fie în inima tuturor", a declarat Papa Francisc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав