X 
Cutremure stiri: 506

ROMÂNIA, sub cod PORTOCALIU de VISCOL. Directorul ANM: Este foarte posibil să emitem COD ROȘU

29 ian. 2014,, 12:40   Externe
3545 1
Foto: noi.md
Deși meteorologii estimau, inițial, că valul de ninsori și viscol nu va fi la fel de puternic ca la sfîrșitul săptămînii trecute, directorul ANM a declarat astăzi că este foarte posibil ca, în această după-amiază, să fie emisă din nou o avertizare COD ROȘU de viscol pentru anumite zone din sudul țării.

În cadrul unei discuții avute în această dimineață cu premierul Victor Ponta, directorul ANM a explicat în ce condiții se emite codul roșu.

"Stratul de zăpadă trebuie să fie de cel puţin 50 centimetri, intensitatea căderii zăpezii să fie de peste 10-15 cm/oră, iar viteza vîntului să depăşească 80-90 km/oră. Probabilitatea ca, miercuri după-amiază, aceste trei condiţii să fie îndeplinite este foarte mare", declarat Ion Sandu, după ce reprezentanţii ANM au prezentat prognoza pentru următoarele ore.

Drumuri și porturi închise, trenuri anulate și restricții pe calea ferată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав