X 
Cutremure stiri: 502

Hugh Grant are un al treilea copil

29 ian. 2014,, 20:00   Showbiz
4722 0
Foto: whatculture.com
Hugh Grant are un al treilea copil, în urma unei relaţii secrete pe care actorul britanic a avut-o cu producătoarea TV suedeză Anna Elisabet Eberstein, afirmă presa britanică.

Hugh Grant mai are o fiică, Tabitha, în vîrstă de doi ani, şi un fiu, Felix, în vîrstă de 13 luni, cu fosta lui iubită Tinglan Hong. Fiul său cu producătoarea TV Anna Elisabet Eberstein s-a născut în septembrie 2012, cu doar trei luni înainte de venirea pe lume a lui Felix, citată de contactmusic.com.

"Cele două femei erau însărcinate cu copiii lui Hugh în acelaşi timp. A fost un aranjament neobişnuit ", a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

Iniţial, numele actorului Hugh Grant nu a fost trecut în certificatul de naştere al bebeluşului la rubrica rezervată tatălui, însă documentul a fost în cele din urmă completat în decembrie 2013, dezvăluind astfel identitatea părintelui de sex masculin, iar acesta este celebrul artist britanic.

Nu se ştie deocamdată dacă Tinglan Hong era la curent cu relaţia pe care starul britanic o avea cu Anna Elisabet Eberstein - care locuieşte la Londra alături de fiul ei, al cărui nume nu a fost dat publicităţii. Potrivit presei britanice, Hugh Grant, în vîrstă de 53 de ani, a decis să îi acorde Annei un "sprijin total" în creşterea copilului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав