Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4077

În Moldova peste 20 de automobile sînt blocate în trafic

30 ian. 2014,, 12:15   Societate
3496 1
Foto: jurnal.md
Din cauza condițiilor meteorologice dificile, în ultimele 24 de ore, peste 20 de unități de transport au fost blocate în trafic. Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, automobilele au rămas în dificultate în unele localități din raioanele Orhei, Cahul, Dubăsari, Anenii Noi, Basarabeasca, Rezina și municipiul Chișinău.

În raionul Orhei există nouă localități spre și dinspre care se circulă cu dificultate din cauza condițiilor meteorologice dificile: Berezlogi, Bulăiești, Mîrzaci, Mîrzești, Jora de Sus, Jora de Mijloc, Jora de Jos, Pohrebeni și Hîjdeni. Astfel de dificultăți există și în cinci sate din raionul Cahul: Rumeanțev, Iujnoe, Badicul Moldovenesc, Slobozia Mare și Vulcănești. La lucrările de prevenire şi lichidare a consecinţelor situaţiilor excepţionale în republică au fost antrenate 44 de autospeciale și 256 de salvatori şi pompieri.

La cele 8 puncte de reabilitare instalate de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au fost adăpostiți de frig 942 oameni.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile rămîn deconectate parţial de la energia electrică 14 localităţi din 5 raioane: Căușeni, Ștefan Vodă, Leova, Vulcănești și municipiul Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?