Cutremure stiri: 500

Rusia consideră că întîlnirea dintre Kerry și opozanții ucraineni ține de domeniul 'circului'

31 ian. 2014,, 12:00   Externe
7774 4
Foto: rusk.ru
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a apreciat vineri că întîlnirea prevăzută sîmbătă la Munchen între secretarul de stat american John Kerry și anumiți lideri ai opoziției ucrainene, precum și cu starul muzicii pop Ruslana, ține de domeniul 'circului', transmite France Presse.

'La Munchen, secretarul de stat american Kerry va discuta despre situația din Ucraina cu boxerul Kliciko și cu cîntăreața Ruslana. Ține de domeniul circului', a scris pe contul său de Twitter Rogozin.

John Kerry se va întîlni sîmbătă, pe marginea conferinței consacrate securității de la Munchen, cu fostul campion al boxului internațional Vitali Kliciko, cu șeful partidului opozantei încarcerate Iulia Timoșenko, Arseni Iațeniuk, dar cu și starul pop ucrainean Ruslana, laureata concursului Eurovision în 2004, care i-a încurajat pe manifestanții de la Kiev cîntîndu-le în ultimele săptămîni.

'Și de ce nu l-au invitat și pe nazistul Tiagnibok?', s-a întrebat Rogozin. Oleg Tiagnibok este un alt lider al opoziției, șeful partidului naționalist Svoboda. 'Ar fi trebuit să-l invite și pe Verka-Serdiucika la negocieri', a remarcat el ironic, cu trimitere la un artist travestit ucrainean. 'Casa Albă ar trebui să îi asculte sfatul și să țină cont de acesta', a subliniat el.

Rusia a declarat în mai multe rînduri că orice ingerință în afacerile interne ale Ucrainei este inadmisibilă, amintește AFP.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав