Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

Pușkov: Conducerea UE trebuie schimbată

3 feb. 2014,, 02:35   Externe
5558 4
Foto: russian.rt.com
Presedintele Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri externe, Alexei Pușkov, a declarat că Summitul UE-Rusia din 28 ianuarie, la Bruxelles, a relevat un impas în dezvoltarea în continuare a relațiilor dintre părți.

Reamintim, o zi înainte de summit, la 27 ianuarie, presedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy și președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, au dat de înțeles faptul că Uniunea Europeană nu poate petrece un summit cu Rusia în format obișnuit, din cauza evenimentelor legate de summit-ul de la Vilnius al " Parteneriatului Estic" și pe fondul crizei din Ucraina.

"Summitul de la Bruxelles a arătat: relațiile UE - Rusia au intrat în impas. Pentru a depăși situația trebuie înnoită conducerea UE și abordările sale" , - citează agenția de știri "Interfax", postarea parlamentarului pe contul său de Twitter.

De notat, că la 27 ianuarie, a devenit cunoscut faptul că Alexei Pușkov a fost ales șef al fracțiunii Democraților europeni în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав