X 
Cutremure stiri: 506

Rusia a acordat Transnistriei o nouă tranşă de ajutor financiar

4 feb. 2014,, 13:34   Economie
3415 0
Foto: rutowns.ru
Rusia a alocat 900 de milioane de ruble (26,4 milioane de dolari) în scopul procurării pentru Transnistria a patru troleibuze noi, edificării unei uzine de beton, care va asigura o activitate non-stop a şantierelor de construcţii, şi construcţiei unui centru perinatal în cadrul Centrului Mamei şi Copilului din Tiraspol. Anunțul a fost făcut în cadrul întrevederii cu conducerea Sovietului Suprem al autoproclamatei RMN, de către Alexandr Argunov, directorul organizaţiei ruse „Integrarea Euroasiatică”, care realizează în regiune proiecte sociale.

În timpul întrevederii a mai fost discutată posibilitatea suportului din partea Rusiei pentru casele de cultură din mediul rural şi a obiectelor sportive din Transnistria. În cadrul ajutorului umanitar oferit regiunii prin intermediul „Integrării Euroasiatice”, Rusia a alocat în 2013 peste 3 miliarde de ruble ($91,2 milioane). Proiectul este realizat la iniţiativa vicepremierului Federaţiei Ruse Dmitri Rogozin, care, de asemenea, este reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse în Transnistria.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав