X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Plahotniuc comentează informația privind o eventuală alianță PD-PCRM

4 feb. 2014,, 18:18   Societate
22256 14
Foto: noi.md
Prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, neagă informația potrivit căreia ar negocia cu liderul PCRM, Vladimir Voronin, formarea unei alianțe între cele două partide.

Plahotniuc califică drept amuzante opiniile analistului politic Bogdan Țîrdea în acest sens, într-un articol postat pe blogul său.

„Cu PCRM şi cu Voronin există un singur lucru de negociat: să revină în legalitate şi să renunţe la orice fel de încercare de a destabiliza ţara. Atît eu, cît şi colegii de coaliţie, sîntem gata să purtăm discuţii cu ei, în care să le arătam calea pe care pot să reintre în legalitate. În rest, nu există nimic de negociat cu comuniştii”, afirmă Plahotniuc.

Totodată, prim-vicepreședintele PD precizează că atît PLDM și PD, cît și alte partide democratice urmăresc obiectivul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Eu cred că ei, ca şi PDM sau alte partide democratice, îşi doresc ca Moldova să aibă un viitor european şi coaliţia din care facem parte să fie cît mai stabilă pentru a realiza acest obiectiv”, menționează Plahotniuc în postarea sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав