X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Deputat ucrainean: la Lvov debarcă soldații americani

6 feb. 2014,, 01:39   Externe
24921 13
Foto: obozrevatel.com
Deputatul din Partidul Regiunilor Oleg Țarev declară că la Lvov a început debarcarea soldaților americani, relatează Censor.net.

"Uitați-vă pe site-ul Ministerului Apărării, pentru luna martie sînt planificate exerciții militare și două aeronave AN, începînd din ianuarie, au început debarcarea militarilor", - a declarat Țarev.

Jurnalistul Vitali Portnikov, pe pagina sa de Facebook, a scris că Țarev a declarat, de asemenea, la 4 februarie, membrilor Camerei Publice a Rusiei, că la Lvov a început debarcarea soldaților americani.

"Aparent pentru a participa la exerciții comune, dar noi înțelegem - "pentru a pune presiune asupra autorităților ucrainene". Această declarație i-a agitat pe "uliii" de la Moscova. Este posibil că aceasta va deveni o bază ideologică pentru introducerea trupelor în Ucraina. Însă nu americane. Cele ruse", - a subliniat Portnikov.

Potrivit mass-media ruse, vorbind de la Kiev prin intermediul conferinței video în timpul ședinței Camerei Publice a Rusiei, cu privire la situația din Ucraina, Țarev a declarat că "după cum mulți se așteaptă vîrful presiunii asupa autorităților ucrainene va fi atins această săptămînă".

Această situație, potrivit parlamentarului ucrainean, are legătură, inclusiv, cu deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci. Potrivit deputatului, totul este prezentat ca pregătirea pentru exercițiile comune a trupelor NATO și Ucrainei, programate oficial pentru martie.

Amintim, în presă a apărut informația că distrugătorul de rachete și încă o navă a Flotei a VI-a a SUA au intrat în Marea Neagră cu acordul Turciei.

Statul Major al Forțelor Navale din Ucraina a anunțat că nu există nave de război străine în apele teritoriale ale Ucrainei în Marea Neagră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав