X 
Cutremure stiri: 506

Marian Lupu despre o eventuală coaliţie preelectorală

8 feb. 2014,, 12:47   Politică
10789 16
Foto : noi.md
Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu neagă informaţia apărută anterior în presă, precum că în campania electorală din acest an, coaliţia de guvernare va merge într-un bloc comun. În cadrul unui interviu pentru Tribuna , liderul PDM, a spus că acest subiect s-a discutat în coaliţie, dar s-a ajuns la concluzia că fiecare partid merge separat, transmite NOI.md.

“Acest subiect noi l-am discutat în cadrul coaliţiei în toamna anului trecut şi de fapt am şi adoptat o decizie comună, că vom merge fiecare în parte ca şi partid în acest scrutin. Categoric nu este vorba de egoism politic, este decizia noastră comună care a fost anunţată de noi în noiembrie, dar şi de colegii noştri din PLDM, care recent au făcut referinţă la această decizie. Ea este una bine calculată şi îndreptată spre atingerea unui obiectiv şi individual, şi comun pentru alegerile parlamentare”, a spus Marian Lupu.

Liderul PDM a precizat că strategia partidelor în cadrul acestei decizii s-a bazat pe obiectivul că fiecare în parte, trebuie să ajungă la o maximizare a rezultatului electoral pentru fiecare partid.

“Dar ceea ce contează probabil şi mai mult este să avem un rezultat pozitiv toţi împreună în contextul asigurării continuităţii implementării agendei noastre europene, dar şi a celei interne şi externe. Am decis împreună că, contează mai puţin dacă fiecare în parte vom avea 15-20 sau 25-30 de mandate - contează ca forţele pro-europene, democratice să asigure un rezultat care să ne aducă o majoritate confortabilă pentru a avea o coaliţie parlamentară şi guvernamentală”, a conchis Marian Lupu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав