X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Marea Britanie este ameninţată de o nouă furtună

14 feb. 2014,, 17:00   Externe
3220 0
Foto: photo-day.ru
O nouă furtună formată în Atlantic se îndrepta vineri către Marea Britanie, amenințînd să aducă echivalentul unei luni de precipitații în zone întinse ale țării, care se confruntă deja cu cea mai ploioasă iarnă din ultimii 250 de ani, informează AFP.

Potrivit serviciilor de meteorologie britanice, o furtună cu vînt, ploaie și ninsori va traversa întreaga țară începînd cu sud-vestul Angliei vineri dimineața.

Ploile torențiale, care ar putea aduce pînă la 44 de mm de apă în decursul a șase ore, ar putea determina evacuarea în plus a mii de locuințe, a precizat Agenția britanică de Mediu pentru cotidianul The Daily Telegraph.

Agenția a avertizat în legătură cu posibilitatea unor valuri enorme pe coasta de sud a Angliei, provocate de rafale de vînt cu o viteză de pînă la 128 de km/oră.

Această nouă furtună amenință Marea Britanie la doar două zile după ce rafale de vînt avînd forța unui uragan s-au abătut asupra țării, provocînd moartea unei persoane și privînd de electricitate circa 56.000 de locuințe.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?