Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Marea Britanie, paralizată de inundații „de proporții biblice”

17 feb. 2014,, 12:00   Externe
4058 0
Foto : novostiua.net
Peste 60.000 de familii din Marea Britanie sunt în continuare lipsite de energie electrică după furtuna violentă de sîmbătă. Intemperiile au făcut două victime în Marea Britanie, printre care o femeie, șofer de taxi, strivită de fațada unei clădiri, doborâtă de vânt, și una în Irlanda.

Britanicii continuă efoturile de revenire la normal, după inundațiile care durează, în unele zone, de cinci săptămâni. Fluviul Tamisa ar putea atinge în acest weekend niveluri record.
În Irlanda, un bărbat în vîrstă de 65 de ani care lucra pentru o firmă de telecomunicații a fost ucis sâmbătă în orașul Cork, atunci când un stâlp pe care încerca să-l echilibreze a căzut peste el, lovindu-l în cap.

Furtuna Ulla a lovit dur și Franța, unde 30.000 de locuințe sunt lipsite de energie electrică, se înregistrează serioase probleme în transportul rutier, precum și numeroase alunecări de teren.

Această furtună este cea mai recentă dintr-o lungă serie care s-a abătut în ultimele săptămâni asupra Marii Britanii, confruntată cu una dintre cele mai ploioase ierni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?