X 
Cutremure stiri: 502

Reprezentanţii politici ai Moldovei şi Transnistriei se vor întruni miercuri la Chişinău

18 feb. 2014,, 15:54   Societate
3130 0
Foto: nr2.ru
Reprezentanţii politici ai Moldovei şi Transnistriei în procesul de negocieri, Eugen Carpov şi Nina Ştanski, se vor întruni miercuri la Chişinău.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referinţă la Serviciul de presă al MAE al autoproclamatei RMN, aceştia vor participa la întrevederea grupurilor de experţi ale părţilor pentru economie, care va începe la ora 11.30 la oficiul Misiunii OSCE.

Partea transnistreană intenţionează să discute "politica economică discriminatorie a Republicii Moldova, legată de introducerea accizelor la import pentru anumite categorii de mărfuri, furnizate de agenţii economici din Transnistria".

De asemenea, Tiraspolul intenţionează să abordeze subiectul "perfecţionării şi optimizării mecanismului temporar de utilizare a pămînturilor de către fermierii moldoveni pe teritoriul raionului Dubăsari al RMN".

Potrivit autorităţilor din regiune, mecanismul existent de utilizare a loturilor de pămînt de către fermierii moldoveni "este vechi şi necesită revizuire".

După încheierea şedinţei grupurilor de experţi va avea loc întrevederea reprezentanţilor politici ai părţilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав