Cutremure stiri: 506

Extremiștii ucraineni l-au amenințat pe Ianukovici cu moartea

21 feb. 2014,, 01:41   Externe
11938 19
Foto: politica-ua.com
Reprezentanții grupului extremist informal "Sectorul de dreapta" l-au amenințat pe Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, că va fu împușcat în cazul în care va refuza să părăsească postul de președinte în viitorul apropiat.

"Ianukovici trebuie să demisioneze imediat, în caz contrar următoarea cerință va fi împușcarea sa !", - se declară în microblogul "Sectorului de dreapta" în Twitter.

Ministrul de Interne al Ucrainei, Vitali Zaharcenko, a declarat anterior că membrii acestei organizații extremiste cheamă deschis protestatarii la arme și la ocuparea instituțiilor de stat. Ministrul a condamnat comportamentul extremiștilor și a cerut ca ei "să predea de bunăvoie armele și să revină la cadrul de protest pașnic". Zaharcenko a cerut liderilor opoziției, care sînt "capabili să evalueze cu luciditate situația" să se disocieze de radicali și să nu susțină acțiunile lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав