X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Țarev: În Ucraina a fost lansat conveierul morții

22 feb. 2014,, 12:25   Externe
13786 21
Foto: mir24.tv
Potrivit adjunctului șefului fracțiunii parlamentare a Partidului regiunilor, în Ucraina are loc o lovitură de stat cu sprijinul activ al țărilor străine.

Deputatul Radei Supreme a Ucrainei, Oleg Țarev a spus într-un interviu pentru postul tv "Mir 24", că protestatarii au arme de foc, le folosesc în mod activ și de fapt are loc acapararea puterii".

"Am fost mult timp în dialog cu opoziția, am adoptat o lege privind amnistia, apoi a doua. Am eliberat criminalii reținuți, am fost dispuși să acceptăm modificarea constituției, dar, din păcate, nu am fost înțeleși de opoziție. Ei au nevoie de putere, aici și acum. Pentru aceasta ei sînt dispuși să trimită oamenii la moarte și să-i arunce în cuptorul revoluției. În Ucraina a fost pornut conveierul morții", - a spus deputatul.

Țarev a declarat că autoritățile se confruntă cu situația cînd de multe ori au trebuit să recurgă la ajutorul ambasadei SUA. În special, atunci cînd au fost reținuți pe Maidan polițiștii, au fost eliberați numai după intervenția ambasadei SUA.

"Ambasadorii Statelor Unite ale Americii , Uniunii Europene, țărilor baltice sînt foarte implicați în viața noastră politică, toți comentează guvernul, acțiunile președintelui, dau sfaturi,vorbesc pe Maidan", - a spus Țarev.

Potrivit deputatului, "la noi, în Ucraina, există sentimentul că sîntem ostatici într-un mare război geopolitic, noi credem că SUA sînt interesate ca potrivit teoriei haosului controlat, pe teritoriul Ucrainei, în pragul Rusiei, să declanșeze un război civil, dezordini. UE dorește să semnăm un acord de asociere, care este avantajos pentru Uniunea Europeană, dar nu este profitabil pentru Ucraina".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?