Cutremure stiri: 502

Fiica lui Adrian Ursu – o viitoare top model

1 mar. 2014,, 10:09   Showbiz
8645 0
Foto : pentruea.md
Mult așteptatul prunc a venit în familia Ursu în urmă cu cinci luni. De atunci Maria-Andreea a devenit centrul Universului pentru Adrian și soția sa Irina Negară. Tinerii părinți au renunțat categoric să apeleze la serviciile unei dădăci, dedicîndu-și tot timpul liber educării fiicei.

„Domnul ne-a dăruit mie și Irinei o fetiță foarte liniștită, dar cu caracter, a spus Adrian Ursu pentru NOI.md. Chiar și acum, la vîrsta ei, ea are preferințe. De exemplu, îi plac la nebunie hainele frumoase, bine că a cîștigat multe. Pentru a reuși să le poarte pe toate, Maria Andrea își schimbă ținuta de mai multe ori pe zi. Adoră blugii – noi vedem cum dispoziția ei se schimbă atunci cînd îi îmbracă”.

Semănînd cu tăticul ca două picături de apă, micuța Maria-Andreea preferă să-și petreacă timpul în studioul de înregistrări al lui Adrian Ursu și să asculte melodiile lui.

„În noua mea casă am construit un studio. Astfel că Maria Andrea, vrînd nevrînd, încă din copilărie se familiarizează cu creația mea. Cîntecele în interpretarea mea le ascultă foarte atent. Uneori ni se pare că fetița înțelege totul, dar pur și simplu nu poate spune”, a mărturisit Adrian Ursu.

În acest an, Adrian Ursu pentru prima dată va sărbători ziua de 8 martie în calitate de bărbat căsătorit cu copil. Nu e de mirare că pentru femeile lui iubite el pregătește o mare de surprize, spunînd că anume familia l-a făcut să-și schimbe viziunile asupra vieții, dîndu-i acesteia și mai mult sens.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав