X 
Cutremure stiri: 505

Putin a discutat despre situația din Ucraina cu Obama și Hollande (VIDEO)

2 mar. 2014,, 00:49   Externe
7241 2
Foto: aim.org
După decizia de la Moscova, Administraţia Barack Obama analizează "posibilele costuri" pe care le-ar avea pentru Rusia o intervenţie militară în Ucraina, a avertizat un oficial de rang înalt de la Casa Albă, citat de NBC News.

Mai mult, Obama a avut o discuţie telefonică cu Putin, în care acesta din urmă l-a informat că şi-a rezervat dreptul de a apăra interesele ruseşti în Ucraina. Președintele rus a subliniat că " în caz de răspîndire a violențelor în regiunile de est ale Ucrainei și Crimeea Rusia își rezervă dreptul de a proteja interesele sale și populației rsofone din zonă".

De asemenea, a avut loc o convorbire telefonică dintre președintele Vladimir Putin și președintele Franței, Francois Hollande . Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, președintele rus a dat aprecierea sa crizei din Ucraina și a subliniat existența unei amenințări reale la viața cetățenilor ruși și compatrioților. Președinți au făcut un schimb de opinii cu privire la modul în care s-ar putea aborda situația din țară și a fost de acord să continue contactele . Conversația a avut loc la inițiativa părții franceze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав