Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Felicitarea premierului Iurie Leancă cu ocazia Mărţişorului (VIDEO)

3 mar. 2014,, 11:30   Societate
3523 6
Foto: youtube.com
Astăzi, în cea de-a patra ediţie a revistei video a Guvernului Republicii Moldova a apărut adresarea video a prim-ministrului Iurie Leancă. El îi felicită pe toți cetățenii Republicii Moldova cu ocazia sosirii Mărţişorului și a unei noi primăveri, care ne va aduce "tuturor o nouă speranţă şi un nou viitor".

"Vom scăpa de povara vizelor, vom deveni mai liberi și ne vom apropia, încrezători, de realizarea năzuinței noastre spre o viață mai bună și un trai european", şi-a exprimat încrederea Iurie Leancă.

Într-o atmosferă neformală, pe fundalul unei sere de flori, prim-ministrul a adresat un mesaj de felicitare jumătăţii frumoase a țării noastre.

"În mod special, în aceste zile îmi îndrept gîndul către femeile din țara noastră. Aș vrea să vă prind tuturor un mărțișor la piept, ca mărturie a aprecierii pentru efortul de a păstra viu „focul din vatră”. Din vatra casei și din vatra țării”, a spus Iurie Leancă.

Vă reamintim că la 27 februarie Parlamentul European a votat în favoarea liberalizării regimului de vize pentru cetățenii Moldovei. Decizia va intra în vigoare după aprobarea acesteia de către Consiliul Uniunii Europene și publicarea ei în Jurnalul Oficial al UE. Cel mai probabil, cetățenii Republicii Moldova vor putea călători fără vize în țările UE deja din această vară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав