X 
Cutremure stiri: 502

Odesa, Herson și Nikolaev și-au declarat dorința de a se alătura Crimeei

4 mar. 2014,, 09:59   Externe
6091 1
Foto: rtr-vesti.ru
Reprezentanții din Herson, Odesa și Nikolaev au făcut apel la autoritățile din Crimeea exprimîndu-și dorința de a intra în componența republicii. Potrivit BBC, ei sînt dispuși să facă acest pas în cazul în care competențele autonomiei vor fi extinse ca urmare a referendumului.

Între timp, site-ul "Hersonskie vesti" a publicat un material intitulat "Mass-media rusă minte ostentativ că Hersonul vrea să intre în componența Crimeei". "De notat că, în Herson în fiecare zi se adună aproximativ 1.000 de persoane care susțin integritatea Ucrainei. De regulă, locuitorii cer președintelui rus Vladimir Putin să retragă trupele înapoi în Rusia", - afirmă publicația.

Amintim, că la 30 martie în Crimeea urmează să se desfășoare un referendum cu privire la viitorul autonomiei. În plus, autoritățile locale l-au recunoscut pe Viktor Ianukovici drept președinte legitim al Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав