Cutremure stiri: 502

Mazda HAZUMI debutează la Salonul Auto de la Geneva

4 mar. 2014,, 17:26   Ştiri Auto
4240 1
Foto: mazda
Compania japoneză prezintă publicului modelul Mazda HAZUMI, un concept subcompact de ultimă generaţie, în cadrul celei de-a 84-a ediţii a Salonului Auto Internaţional de la Geneva. O altă premieră va fi şi expunerea noului motor diesel cu emisii reduse SKYACTIV-D 1.5.

Numele HAZUMI, care înseamnă “salt” sau “mişcare rapidă” în limba japoneză, este cel mai potrivit pentru o maşină mică, dar foarte energică. Construită fără a face compromisuri de la principiile Mazda, HAZUMI exprimă forma ideală a generaţiei următoare de modele subcompacte.

În cadrul salonului de la Geneva, Mazda va prezenta şi SKYACTIV-D 1.5, un motor diesel cu emisii reduse şi cilindree mică. De asemenea, va fi expus modelul Mazda MX-5, cel mai bine vândut roadster din toate timpurile, aflat la cea de-a 25-a aniversare.

Principalele exponate:

Modele de referinţă Mazda HAZUMI (premieră mondială)
Mazda MX-5 (modele din trecut, doar în zilele dedicate presei)
Alte modele Mazda3, Mazda6, Mazda CX-5, Mazda5, Mazda2,Mazda MX-5 (modele curente)
Tehnologie SKYACTIV-D 1.5 clean diesel (premieră mondială)
SKYACTIV-G 2.0 petrol engine
SKYACTIV-D 2.2 clean diesel
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав