X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Un tînăr susţine că e fiul lui Michael Jackson (VIDEO)

9 mar. 2014,, 02:23   Showbiz
6953 0
Foto: rg.ru
Michael Jackson, decedat în 2009, la vîrsta de 50 de ani, este subiectul unui nou scandal de parternitate în Statele Unite, după ce un muzician relativ necunoscut a declarat că este fiul biologic al megastarului şi că poate să dovedească acest fapt cu ajutorul unui test ADN.

Brandon Howard, în vîrstă de 31 de ani, pretinde de mai mulţi ani că este fiul biologic al regretatului artist american, potrivit music-news.com. El a acceptat să facă un test ADN, iar rezultatele acestuia au fost publicate, joi, pe site-ul FilmOn.com. Potrivit site-ului TMZ.com, testul arată că există 99,9% şanse ca Brandon Howard să fie fiul nelegitim al "regelui muzicii pop".

Brandon este fiul lui Miki Howard, o cîntăreaţă pe care Joe Jackson, tatăl megastarului, a impresariat-o în anii 80. Miki, cunoscută ca şi Billie şi Michael s-ar fi cunoscut în 1982, iar la aproape un an după s-ar fi născut Brandon. În 1983 megastarul i-ar fi dedicat lui Miki piesa "Billie Jean".

Brandon vrea ca, după ce dă publicităţii rezultatele testelor ADN, să înceapă demersurile legale, pentru a fi declarat moştenitor al megastarului şi a obţine o parte din averea sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?