Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 287
Transnistria stiri: 1461

Un fost candidat la postul de președinte al Moldovei a fost bătut în parcul central (VIDEO)

10 mar. 2014,, 13:39   Societate
19953 24
Foto: noi.md
În urma unei alte încăierări a cunoscutului John Onoje cu o companie de tineri, afromoldoveanul s-a ales cu nasul spart, iar scandalagiii au fost reţinuţi de poliție. Incidentul a avut loc în Parcul „Ștefan cel Mare” în acest weekend. Despre cauza conflictului nu s-a comunicat, însă jurnalistul-activist Oleg Brega s-ar fi aflat în mod miraculos în apropiere și a reuşit să filmeze cu camera video tot ce s-a întîmplat.

Din imaginile video se poate vedea cum un grup de tineri, văzînd că sînt filmaţi, încearcă să-l forțeze pe operator să înceteze, iar în rezultatul clarificărilor s-a iscat o bătaie, în urma căreia Onoje s-a ales cu nasul spart.

Nu este prima situație de acest gen cu implicarea cetăţeanului de culoare al Republicii Moldova. Vînzătorul de ceai și cafea de la Piața Centrală, care a reușit să se afirme în spațiul politic al Republicii Moldova prin încercarea de a candida la funția de președinte al țării, a participat de nenumărate ori la încăierări și a provocat conflicte. Este cunoscut un caz în care el a înjunghiat un om cu foarfecele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав