X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

La Chișinău s-a deschis Expoziția Internațională „Moldagrotech-2014” (FOTO, VIDEO) ©

12 mar. 2014,, 16:35   Societate
8335 1
Foto: noi.md
La Centrul Expozițional „Moldexpo” s-a deschis Expoziţia Internaţională Specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial „Moldagrotech-2014”, ediţia a XXVI-a.

La expoziție şi-au prezentat produsele 130 de companii din 11 tari: Austria, Bulgaria, România, SUA, Ucraina, Cehia, Coreea de Sud, Grecia, Belgia, Republica Cehă, Franța și Republica Moldova. Producătorii și importatorii propun cele mai bune branduri din lume, dar şi autohtone: tehnică şi echipamente pentru complexul agroindustrial, sisteme de aprovizionare cu apă, îngrășăminte și soluţii pentru protecţia plantelor, suplimente nutritive şi vitamine, unelte de grădinărit, precum și semințe și puieţi de pomi fructiferi.

În cadrul programului de afaceri al expoziției vor fi organizate o serie de seminare și mese rotunde, unde vor fi puse în discuţie aspecte importante pentru sectorul agricol, referitoare la subvențiile acordate producătorilor agricoli, finanțarea proiectelor de eficiență energetică, precum și la sporirea fertilităţii și conservării solurilor.

Potrivit organizatorilor, Expoziția „Moldagrotech”, desfăşurată înainte de începerea lucrărilor de primăvară ale solului, îi va putea ajuta pe producătorii agricoli să dispună de tehnica, semințele și îngrășămintele necesare. Expoziția este organizată cu sprijinul Ministerului Agriculturii al Republicii Moldova și va dura pînă pe data de 15 martie.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?