Cutremure stiri: 506

Naomi Campbell îşi doreşte un copil

13 mar. 2014,, 20:00   Showbiz
8273 1
Foto: lenta.ru
Top-modelul britanic Naomi Campbell a declarat că îşi doreşte un copil şi spune că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a avea o familie fericită.

Celebrul model britanic, în vîrstă de 43 de ani, care s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin, consideră că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a creşte un copil, informează contactmusic.com.

"Chiar vreau să am un copil, indiferent dacă voi fi singură sau voi avea un bărbat în viaţa mea. Aş putea avea un copil pe care îl voi creşte singură", a declarat Naomi Campbell, marţi, la New York, într-un interviu acordat creatoarei de modă Diane von Furstenberg pentru un post de radio.

Vedeta britanică, prezentatoarea emisiunii-concurs "The Face", militează de mulţi ani pentru diversitatea etnică din industria modei şi, deşi este de părere că au fost făcute cîteva "progrese" în acest domeniu, se declară îngrijorată de posibilitatea ca utilizarea modelelor non-caucaziene să nu devină o simplă "tendinţă".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав