X 
Cutremure stiri: 506

Premii de zeci de mii de lei pentru cele mai curate curți din capitală

16 mar. 2014,, 12:00   Societate
4855 4
Foto: kp.md
Primăria capitalei a dat start concursului „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău" şi „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău" – ediţia 2014.

Competiţia anunţată de administraţia publică locală are scopul de a educa spiritul gospodăresc al locuitorilor Chişinăului şi suburbiilor, de întreţinere exemplară a teritoriului.

În urma concursului, municipalitatea va stabili cîte trei cîștigători în fiecare sector al capitalei, care vor beneficia de lucrări în valoare de pînă la 100 de mii de lei. Astfel, premiul 1 prevede amenajarea unui teren de joacă pentru copii în valoare de 100 de mii de lei, pentru locul 2 – vor fi efectuate lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 75 de mii de lei, iar locul 3 prevede lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 50 de mii de lei.

Locatarii care doresc să participe la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică [email protected]. Termenul-limită de aplicare la concurs – 25 aprilie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав