X 
Cutremure stiri: 501

Obama, în război cu Bruce Willis şi Clint Eastwood

18 mar. 2014,, 01:56   Showbiz
8467 5
Foto Фото: libertatea.ro
Preşedintele american Barack Obama are, conform presei de peste Ocean, o perioadă foarte dificilă, din cauza situaţiei economice şi politice internaţionale, şi e, în ultima vreme, tot mai morocănos şi irascibil. Zilele trecute, el ar fi ordonat mai-marilor de la Hollywood să nu-i mai bage în seamă pe Clint Eastwood şi Bruce Willis, doi dintre coloşii “cetăţii filmului”. Motivul? S-a răzbunat pentru că l-au criticat vehement.

Anturajul lui Barack Obama, se ştie, este format din nenumărate vedete din diverse domenii, mai ales din muzică şi sport. Cu toate acestea, sînt cîţiva proscrişi cărora, în ultima vreme, le este afectată cariera din cauza faptului că îl critică în mod constant pe liderul SUA. În această situaţie se află Clint Eastwood (83 de ani) şi Bruce Willis (58 de ani). În cazul celui dintîi, momentul căderii în dizgraţie a fost în urmă cu doi ani, cînd, în cadrul unui eveniment public de mare amploare, l-a luat la mişto pe Obama. De atunci, pare-se la ordinul preşedintelui, legendarul star nu a mai primit sponsorizări pentru peliculele sale şi nici nu a mai fost distribuit în vreun rol mare.

Mai nou, l-a numit pe liderul SUA incompetent, iar a doua zi, Fiscul american i-a luat la puricat averea şi încă nu s-a terminat ancheta. Acelaşi lucru l-a păţit şi Bruce Willis cu Fiscul, la o zi după ce şi-a exprimat tot în public părerea că din cauza lui Obama SUA nu mai sînt atît de luate în serios în chestiunile importante, precum Ucraina, şi că preşedintele rus Vladimir Putin l-a făcut să pară un fraier. “Barack Obama a devenit paranoic. Trimite Fiscul şi boicotează multe vedete de la Hollywood care au îndrăznit să-şi spună liber părerea contrară preşedintelui. Libertăţile, pare-se, încep să dispară”, scria recent presa americană.

Potrivit jurnaliştilor din SUA, în viitorul apropiat vor fi luate la puricat averile şi activitatea altor vedete care s-au pus rău, din cauza afirmaţiilor, cu preşedintele american. Astfel, pe lista neagră se află actorii Jon Voight şi Gary Sinise, dar şi cîntăreaţa Jessica Simpson.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав