Cutremure stiri: 505

Televizoare și laptopuri de contrabandă, depistate printre coletele transmise din Italia

20 mar. 2014,, 10:58   Societate
4102 0
Foto: noi.md
Un lot de îmbrăcăminte și tehnică de uz casnic de contrabandă a fost introdus fraudulos în țară și urma a fi comercializat în piețe. Marfa de contrabandă era transportată cu un microbuz, care a fost stopat de vameși în apropierea municipiului Chișinău.

La volanul microbuzului se afla un cetățean moldovean, care a declarat că transportă doar bunuri personale. Mijlocul de transport se deplasa din Italia în Republica Moldova, transportînd colete și transmisiuni neînsoțite.

În urma verificărilor inițiate de echipele mobile ale Serviciului Vamal, în compartimentul marfar și în remorca camionului au fost depistate, dosite printre colete, 863 de unități de tehnică de uz casnic: televizoare, congelator, mașini de spălat, laptopuri și 90 de articole de piese vestimentare, fără acte de însoțire sau proveniență.

Mărfurile au fost ridicate și transmise împreună cu materialele acumulate către Secția contracararea fraudelor vamale din cadrul Biroului Vamal Chișinău. Valoarea mărfurilor de contrabandă urmează a fi stabilită.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав