X 
Cutremure stiri: 506

Trimisul special al SUA va discuta în Moldova și Ucraina despre securitatea energetică

20 mar. 2014,, 12:00   Economie
3884 1
Foto : moldova.org
Trimisul special al SUA, coordonatorul pentru probleme energetice internaționale, Carlos Pascual, și-a început vizita în Ucraina și Moldova, în cadrul căreia va discuta probleme ce țin de securitatea energetică a celor două state, relatează NOI.md.

Potrivit presei internaționale, care face referire la Departamentul de Stat al SUA, în Ucraina, Carlos Pascual va avea întrevederi cu reprezentanții guvernului de la Kiev și va fi copreședinte în cadrul Grupului de lucru SUA-Ucraina pentru securitate energetică, care se va axa pe sporirea securității energetice a Ucrainei.

În Moldova, Carlos Pascual va discuta probleme de interes reciproc, inclusiv cooperarea bilaterală și chestiuni regionale. Trimisul special al SUA va prezida ședința Grupului moldo-american pe probleme energetice. Problema energeticii va fi discutată și în cadrul vizitei oficiale a lui Carlos Pascual la Bruxelles, unde se va afla pînă pe 25 martie. Se preconizează că unul dintre subiectele principale va fi securitatea energetică a Ucrainei și Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав