Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

În sud-estul Ucrainei se formează unități de gherilă (VIDEO)

22 mar. 2014,, 12:03   Externe
13408 13
Foto : uralskweek.kz
Urmînd exemplul Crimeei, în partea de sud- est a Ucrainei se formează unități de autoapărare. Principala lor sarcină este de a contracara agresiunea din partea grupurilor radicale de dreapta, care operează pe larg m majoritatea regiunilor țării, inclusiv în Kiev. Unitățile armate de partizani sînt gata de război – în cazul în care amenințarea la adresa securității și liniștii populației va deveni o realitate, informează Vesti.ru.

Milițiile populare unite sînt problema principală a lucrătorilor operativi ai Serviciului de Securitate al Ucrainei, care sprijină noile autorități în partea de sud-est a țării. Declarații dure, demonstrarea armelor – liderii unităților dau de înțeles că au intenții serioase.

Unitatea dispune de trei sute de arme automate, de lansatoare de grenade antitanc. Aparent au și o bogată experiență în utilizarea lor. Luptătorii spun că sînt gata să deschidă focul în cazul în care moare cel puțin un locuitor al Donbassului, care crede că la Kiev s-a produs o lovitură de stat .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав