X 
Cutremure stiri: 505

Organele de drept ale Transnistriei au desfăşurat exerciţii de dispersare a manifestanţilor

25 mar. 2014,, 10:30   Societate
4346 0
Organele de drept ale Transnistriei
Foto: obzormd.com
Subdiviziunile MAI ale autoproclamatei RMN au desfăşurat ieri noaptea exerciţii de dispersare a manifestanţilor.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la primul post de televiziune din Transnistria, colaboratorilor miliţiei li s-a pus sarcina "de a desfășura acţiuni de calmare a maselor agresive de la frontieră, inclusiv la punctele de traversare a frontierei".

Potrivit ministrului de interne, general-maiorul Ghenadi Kuzmicev, exerciţiul s-a desfășurat "luînd în calcul evenimentele care au avut loc în statul vecin, scenariul căreia nu este exclus la frontiera cu Transnistria".

"De aceea, toate exercițiile au fost efectuate ținînd cont de evenimentele de la frontiera de stat, pentru contracararea nesupunerii în grup la punctele de trecere şi alte segmente ale frontierei de stat a RMN. Situaţia este ajustată la maximum la cea reală. Pentru a opri gloata agresivă, care a încercat cu bîte şi bastoane să-i atace pe oamenii legii, au fost întreprinse toate măsurile necesare. Nesupunerile în grup au fost lichidate", a spus acesta.

La exerciţii au participat membri ai brigăzii cu destinaţie specială "Dnestr". Pentru a dispersa manifestanţii s-au folosit metode speciale, inclusiv furtunurile de apă.

Potrivit ministrului de interne al RMN, efectivul a dat dovadă de competenţă, lucru în echipă, responsabilitate faţă de exerciţiul care a avut loc la un înalt nivel organizaţional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав