X 
Cutremure stiri: 502

Volvo va lansa în producție universalul conceptual

26 mar. 2014,, 14:05   Ştiri Auto
4957 0

Foto: volvo
Senzaționalul triode concepte de la Volvo a fostconsideratdrept un mod destul de neobișnuit de a demonstracelemairecenteelaborări, iardespreproducereaînserie a prototipurilorscandinaviinici nu au pomenit. Totuși, conform datelorrecente, noul Concept Estatepoateajungepebandărulantă.
Universalul conceptual cu treiuși, prezentat recent la Salonul auto de la Geneva, se poatetransformaîntr-unVolvoV90 perfect tangibil, scriepublicațiaAutobild. Dar în drum sprebandarulantă, conceptual, desigur, el vafiprivat de multedintresoluțiileoriginale de stil, înprimul rind – de caroseria cu treiuși.

Foarteposibil, dacăcei de la Volvo vorluaaceastădecizie, universalulînserievafielaboratpeaceeașiplatformă, ca șinouagenerație a SUV XC90. Tot de la acest model, Volvo V90vaîmprumuta o mulțime de sisteme de securitateactivă, create de scandinaviînultimultimp. În plus, se presupune el vafidotatși cu o gamăîntreagă de agregate de forță din familia Drive-E. Din eafacpartemotoarelepebenzinăși diesel cu 4 cilindri, cu admisiecombinată la insuflareșisistem de injecție special elaborat. Se crede, elesuntmaiușoare, maiputerniceșimaieconome ca motoarele cu 6 cilindri, pe care cei de Volvo intenționează le excludă total.

Dacă Volvo Concept Estate vaobține "culoareaverde" în drum spreconveier, modificarealuiînseriepoateaparedejaîn a.2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав