X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Militarul din Coşniţa susține că a fost împușcat. De ce jurnaliștii au aflat despre acest lucru înaintea procurorilor?

28 mar. 2014,, 12:09   Societate
4088 7
Foto: noi.md
Istoria cu militarul grav rănit, înrolat prin contract, din Coşniţa, ia o nouă turnură, transmite protv.md.

Militarul, care a ieșit din comă, susține că nu a încercat să se sinucidă și nici nu e vorba despre manevrarea imprudentă a armei. De fapt, potrivit celor povestite de tînăr, aflîndu-se la postul său, la ora 2 a fost atacat de un necunoscut, care a tras în el 5 gloanţe. Această versiune vine în contradicție cu cea pe care a prezentat-o mai devreme Ministerul Apărării, care susține, la rîndul său, că soldatul a tras în perete și a primit plăgile prin ricoșeu. Procurorii militari insistă asupra faptului că în zona de securitate, unde a avut loc incidentul, este imposibil să fi pătruns vreo persoană străină şi că poate fi vorba doar de cineva dintre militari. Pentru a afla detalii, NOI.md a apelat la Serviciul de presă al Ministerului Apărării.

"Pe durata desfăşurării anchetei Procuraturii Militare pe acest caz, nu oferim nici un fel de comentarii. Din cîte știu, militarul, înrolat prin contract Mihai Moroşan încă nu a fost supus interogatoriului oficial de către procurorii militari", a declarat pentru NOI.md ataşatul de presă al comandantului Armatei Naţionale, maiorul Ala Diaconu.

Nu e prima dată cînd jurnaliștii dau dovadă de mai multă promptitudine decît structurile oficiale, ceea ce pune serios pe gînduri în ceea ce privește eficienţa activității acestora din urmă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав