X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4165

Ambasada SUA în Republica Moldova oferă burse de studii și cercetare în Statele Unite

1 apr. 2014,, 11:55   Societate
8752 0
Foto: viza.md
Ambasada SUA în Moldova anunță concursul anual pentru participarea la următoarele programe: Programul Fulbright pentru savanţi, Programul Fulbright pentru profesori universitari și Programul de dezvoltare profesionala Hubert H. Humphrey.

Aceste programe oferă granturi pentru cercetări sau studii în anul academic 2015-2016 oamenilor de știință, profesorilor universitari şi specialiştilor din Republica Moldova care îndeplinesc cerințele specifice înaintate pentru fiecare program. De exemplu, cetățenia Republicii Moldova și domiciliul permanent în țară (cetățenii care locuiesc permanent în regiunea transnistreană pot depune dosarul, indiferent de cetăţenia pe care o deţin), cunoştinţe excelente de limbă engleză (scris și oral), experiență de lucru într-un domeniu anumit. Programele oferă oportunități egale tuturor solicitanților, nu se fac discriminări de rasă, culoare, sex, origine națională sau etnică, limbă de comunicare, invaliditate sau incapacitate.

Solicitările de participare la programe trebuie prezentate prin internet pînă pe 02 iunie 2014. Informații suplimentare despre aceste programe și acces la formularele pentru solicitări pot fi aflate accesînd site-ul moldova.usembassy.gov sau la numerele de telefon: 022-408352 și 022-408995.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав