X 
Cutremure stiri: 506

Din nou despre cazul Kuzimuk

2 apr. 2014,, 10:51   Societate
4326 0
Foto: rupor-pmr.ru
NOI.md, făcînd trimitere la Serviciul de presă al KGB-ului autoproclamatei RMN, comunică unele detalii cu privire la reţinerea pe teritoriul Ucrainei a ofițerului operativ al departamentului, căpitanul S. Kuzimuk în momentul întîlnirii acestuia cu un agent.

În comunicatul de presă al Serviciului de Securitate al Transnistriei se spune că pe data de 30 martie 2014, la ora 10 și 15 minute, S. Kuzimuk a plecat, aflîndu-se în afara orelor de serviciu, cu un prieten de-al său în Ucraina, în localitatea Pescianka, pentru a cumpăra mobilă moale colţ. După achiziționarea mobilei, S. Kuzimuk a procurat şi alimente.

Locul aflării lui S. Kuzimuk nu se cunoaște.

NOI.md reaminteşte că pe data de 31 martie 2014, Centrul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei a distribuit informații despre reţinerea ofițerului operativ al KGB-ului autoproclamatei RMN, căpitanul S. Kuzimuk în momentul întîlnirii acestuia pe teritoriul Ucrainei cu un agent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав