X 
Cutremure stiri: 506

Toyota Motor a început campania specială pentru automobilele Prius

2 apr. 2014,, 18:03   Ştiri Auto
4755 1

Foto: toyota

La 7 martie, 2014 Toyota Motor a început campania specială de reprogramare a blocurilor de direcție a transmisiei hibrid pe unele dintre automobilele Toyota Prius.

Programul campaniei este coordonat cu Agenția Federală de reglare tehnică și metrologie (Росстандарт).

Motiv pentru campanie a servit faptul, că în condițiile unor sarcini mari pe transmisia hybrid, să zicem, la accelerare pe traseu, este posibilă o supraăncălzire a modulului de forță al reversorului și comutarea automobilului la un regim restricționat al puterii. Apariția acestei situații este condiționată de particularitățile soft-ului,responsabil pentru funcționarea blocurilor de dirijare a transmisiei hibride.

Campania de deservire în Rusia va cuprinde 807 automobile Toyota Prius, produse în perioada mai,2009 - 29 ianuarie, 2014.


La toate automobilele, incluse în campania dată, vor fi reprogramate blocurile de dirijare a transmisiei hibride. Toate lucrările vor fi efectuate gratis pentru clienți. Proprietarii automobilelor, incluse în campanie, sunt invitați la cel mai apropiat dealer sau partener împuternicit Toyota în Rusia. Vizita este bine să fie coordonată în prealabil cu dealerul.

Proprietarii de Toyota Prius pot afla, dacă automobilul lor se înscrie în campanie, apelînd linia fierbinte Toyota la numărul de telefon 8-800-200-57- 75 sau adresîndu-se oricărui dealer sau partener împuternicit Toyota din orașul său. Clienții mai pot verifica informația pe site-ul www.toyota.ru/service/ssc/index.tmex

Orice campanile de deservire este o măsură preventivă. Esența ei constă în invitarea proprietarilor de automobile cu o anumită echipare, produse într-o perioadă anumită de timp, la centrele oficiale de dealer. În cadrul acestor campanii dealerii verifică mașinile pentru a depista posibilele defecțiuni, probabilitatea apariției cărora este minimă. Toyota acordă o atenție sporită calității automobilelor produse. După comercializare, compania în permanență apreciază comportamentul mașinilor pe parcursul exploatării lor. Periodic, Toyota ce confruntă cu situația, cînd careva dintre componentele sau caracteristicile automobilelor nu corecpund întocmai înaltelor standarde de calitate , care au fost stabilite. În asemenea cazuri compania Toyota anunță deschis, că demarează campanii de deservire și efectuează gratis diagnosticarea și reparația automobilelor clienților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав