X 
Cutremure stiri: 502

Un copil a căzut a doua oară de la balcon, scăpînd cu răni minore

7 apr. 2014,, 14:35   Societate
5630 2
Foto : moldova.org
Un copil de 5 ani, care a fost încuiat în casă, a căzut de la etajul 3. Incidentul s-a produs duminică, 6 aprilie, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei, relatează NOI.md cu referire la IPN.

Tatăl băiatului le-a spus oamenilor legii că a ieşit doar pentru cîteva minute din casă. Copilul dormea şi bărbatul l-a încuiat în apartament. Probabil, între timp băiatul s-a trezit şi a ieşit la balcon, de unde a şi căzut. Potrivit şefului Serviciului de presă al Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, părinţii riscă să fie sancţionaţi pentru că au lăsat minorul fără supraveghere. În asemenea cazuri amenda prevăzută de legislaţie este de 400 de lei.

Directorul Spitalului Clinic Municipal „Valentin Ignatenco”, Nicolae Starciuc, a spus că starea de sănătate a copilului este satisfăcătoare şi că, spre mirarea medicilor, băiatul nu a suferit leziuni corporale grave. A fost diagnosticat doar cu un traumatism cranio-cerebral uşor. Medicul a menţionat că acum doi ani acest copil a mai fost spitalizat în urma unui incident asemănător. Pentru că este a doua oară cînd cade de la balcon, copilul va fi supus unor investigaţii psihosociale.

Medicii atenţionează familiile care au copii mici despre necesitatea supravegherii permanente a acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав