X 
Cutremure stiri: 502

De Paşti cetăţenii Moldovei vor traversa mai simplu frontiera cu Transnistria

7 apr. 2014,, 16:40   Societate
3598 0
Foto: noi.md
Ministrul de externe al autoproclamatei RMN, Nina Ştanski, a dat asigurări că în perioada sărbătorilor pascale vor fi simplificate considerabil procedurile de trecere a frontierei pentru cetățenii din Republica Moldova. Persoanele oficiale ale Republicii Moldova vor propune, de asemenea, un "mecanism de excepţie", informează novostipmr.com.

"Astăzi am informat partea moldovenească referitor la decizia adoptată de către Transnistria pentru perioada sărbătorilor pascale, la fel ca anul trecut, este vorba despre simplificarea circulației transfrontaliere pentru cetățenii Republicii Moldova vecine. Pentru persoanele oficiale ale Republicii Moldova a fost propus un mecanism de excepție ‒ doritorii de a vizita republica în aceste zile trebuie, prin intermediul reprezentantului politic al Republicii Moldova, domnul Carpov, să ne informeze, în prealabil, prezentînd o listă comună. Niciun fel de alte proceduri nu mai sînt necesare", a concluzionat Nina Ştanski.

Ea a amintit că măsuri similare de simplificare a trecerii frontierei au fost operate şi anul trecut.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав