X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Şevciuk a refuzat să le prezinte jurnaliştilor arsenalul său

7 apr. 2014,, 17:43   Societate
7269 5
Foto: zn.ua
„Nu voi divulga întreg arsenalul mijloacelor de apărare a economiei Transnistriei, în cazul în care Uniunea Europeană va refuza să semneze cu RMN un protocol adiţional la documentele de asociere şi crearea Zonei de Liber Schimb cu Moldova, ce urmează a fi semnate în iunie. Vă rog doar să mă credeţi pe cuvînt: am prevăzut mijloace şi măsuri destul de eficiente în această direcţie”, a declarat în fața jurnaliştilor preşedintele nerecunoscutei RMN, Evgheni Şevciuk, după adresarea sa către poporul Transnistriei”, relatează NOI.md.

El le-a amintit celor prezenţi că, anterior, conducerea Transnistriei s-a adresat către conducerea Uniunii Europene cu propunerea de a semna un protocol adiţional, unde ar fi stabilite formele şi condiţiile de protejare a producătorilor transnistreni.

„Noi nu putem accepta modul în care partea moldovenească este gata să-şi trădeze atît de uşor producătorii autohtoni. Dacă noi ne vom alinia la ei, atunci economia republicii va muri. Uniunea Europeană trebuie să înţeleagă că economiile RMN şi Moldovei sînt economii ale unor ţări diferite şi care nu sînt la fel. Dacă Uniunea Europeană ne va auzi – bine, dacă nu – noi vom merge pe calea noastră”, a declarat Şevciuk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?