X 
Cutremure stiri: 506

Vindea medicamente în piață, dar a fost prinsă

8 apr. 2014,, 11:19   Societate
3091 0
Foto: noi.md
O femeie în vîrstă de 58 ani a fost reținută de oamenii legii în timp ce comercializa ilegal medicamente într-o piață din capitală. Poliţiştii au depistat în ghereta respectivă o adevărată pseudo-farmacie, unde erau depozitate pastile, unguente, soluţii, comprimate şi alte produse farmaceutice, multe dintre care se eliberează doar cu prescripție medicală.

De la faţa locului, forţele de ordine au ridicat preparate medicamentoase în număr de 13.730 de bucăţi, estimate la peste 22.000 lei. Interogată de polițiști, comercianta nu a putut prezenta niciun document privind provenienţa produselor farmaceutice și nici acte ce i-ar permite desfăşurarea acestui gen de activitate.

Toate medicamentele au fost sigilate și duse la expertiză. În prezent, poliţiştii întreprind acţiuni de identificare a persoanelor implicate în aceste fărădelegi. Potrivit oamenilor legii, nu este exclus că administraţia pieţii cunoştea despre activitatea ilegală a femeii. Deocamdată ea riscă să fie sancţionată cu amendă în mărime de 3.000 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав