Cutremure stiri: 506

Ambasadorii SUA și UE au primit dispoziția să ÎNGHEȚE RELAȚIILE cu Rusia – Lavrov

12 apr. 2014,, 11:53   Externe
6473 12
Foto : mir24.tv
Ambasadorilor SUA și UE li s-a dar dispoziția să înghețe relațiile cu Rusia. Declarația a fost făcută de către ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, în cadrul ediției specială a emisiunii "Duminică seara, cu Vladimir Soloviov", transmite BelTA.

" Noi știm că în întreaga lume au fost trimiși curieri, s-au dat dispoziții ambasadorilor americani și europeni din diferite țări să caute înghețarea contactelor normale la zi cu reprezentanții noștri", - a spus Serghei Lavrov .

"Trebuie să înțelegem că relațiile internaționale se bazează pe reciprocitate. Nu ne vom răzbuna pe cineva, nu vom face cuiva în ciudă. Vom aborda echilibrat situațiile care apar", - a subliniat Ministrul de Externe al Rusiei.

De asemenea, el a spus că Statele Unite au numit șantaj scrisoarea președintelui rus, Vladimir Putin, liderilor țărilor care primesc gaze rusești tranzitînd Ucraina. Anterior, președintele Vladimir Putin a trimis mesaje șefilor de stat din Europa de Est și de Vest, în legătură cu problema datoriei Ucrainei pentru gazele naturale, propunînd să se organizeze consultări interministeriale pentru elaborarea imediată de acțiuni coordonate pentru a stabiliza economia Ucrainei și a asigura furnizarea și tranzitul de gaze rusești în strictă conformitate cu termenii contractuali.

"Această sugestie constructivă de a organiza consultații de urgență și a căuta soluții reciproc acceptabile a fost comentată de reprezentantul oficial al Departamentului de Stat ca un alt șantaj al Rusiei. Și SUA au cerut să nu se utilizeze alte mecanisme de stabilire a prețurilor decît cele de piață", - a spus Serghei Lavrov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав