X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Vasile Bumacov pleacă la Moscova pentru discuții cu reprezentanții „Rosselhoznadzor”-ului

14 apr. 2014,, 17:31   Economie
4831 1
Foto: noi.md
Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Vasile Bumacov, pleacă la Moscova, unde va avea o întrevedere cu șeful „Rosselhoznadzor”-ului, Serghei Dankvert, cu care va discuta probleme de cooperare în domeniul supravegherii veterinare şi fitosanitare, transmite NOI.md cu referire la site-ul instituției din Rusia.

Serviciul de presă al Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare precizează că în cadrul întrevederii părțile urmează să discute despre derularea și respectarea Memorandumului de cooperare în acest domeniu. De menţionat că, pînă în prezent, prevederile acestui document au fost respectate de ambele părţi, exportatorii de fructe şi legume din Moldova avînd posibilitatea să livreze produsele pe piaţa Rusiei fără restricţii.

Totodată, părțile vor discuta despre continuarea şi aprofundarea conlucrării şi extinderea listei exportatorilor de fructe şi legume din Moldova. În altă ordine de idei, va fi abordată tema calităţii produselor de origine animală, crescută şi exportată de către producătorii agricoli din Republica Moldova.

În deplasarea în capitala Rusiei, Vasile Bumacov va fi însoţit de directorul general al Agenţiei de Siguranţă a Alimentelor, Ion Sula.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?