Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 270
Transnistria stiri: 1417

Lavrov: Kievul "ÎNCALCĂ FLAGRANT" Acordul de la Geneva

22 apr. 2014,, 01:44   Externe
6811 4
Foto: obozrevatel.com
Autoritățile de la Kiev „încalcă flagrant” Acordul de la Geneva, care a fost convenit săptămîna trecută și care prevede în special dezarmarea grupurilor înarmate ilegal și evacuarea clădirilor ocupate în orașele ucrainene, a declarat luni, într-o conferință de presă, ministrul rus de externe Serghei Lavrov, transmite UNIAN.

„Sînt luate măsuri — în special de cei care au confiscat puterea la Kiev — care nu doar că nu respectă, dar încalcă flagrant Acordul de la Geneva. Autoritățile nu fac nimic, nu ridică nici măcar un deget, pentru a rezolva cauzele din spatele acestei crize profunde din Ucraina", a spus el.

De asemenea, Serghei Lavrov a numit „absolut inacceptabilă” decizia autorităţilor de la Kiev de a menţine Piaţa Independenţei. „Conducătorii, numiţi de Rada Supremă, declară deschis că acordurile de la Geneva nu se răspîndesc asupra Pieţii Independenţei, deoarece administraţia oraşului Kiev a decis că Piaţa Independenţei poate fi menţinută şi ea acţionează legitim. Aşa ceva este absolut inacceptabil”, a spus Serghei Lavrov în timpul conferinţei de presă de la Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав