X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Ambasada Federației Ruse în Moldova: Nu vă folosiți de serviciile escrocilor

22 apr. 2014,, 11:25   Societate
5478 0
Foto: noi.md
Ambasada Federaţiei Ruse în Republica Moldova a făcut un apel către locuitorii Moldovei care vor să obţină cetăţenia Rusiei să nu recurgă la serviciile escrocilor, care propun documente false, transmite NOI.md.

Într-un comunicat difuzat de ambasadă se arată că, în legătură cu înteţirea cazurilor de depunere de către cetăţenii Moldovei la Biroul consular a cererilor de obţinere a cetăţeniei ruse, cu indicarea datelor false şi a documentelor false ce confirmă aceste date, Ambasada Federaţiei Ruse în Republica Moldova comunică următoarele:

În primul trimestru al anului 2014, mai multor cetăţeni moldoveni li s-a refuzat obţinerea cetăţeniei ruse, din cauza oferirii informaţiilor false. Cel mai des sînt contrafăcute diplomele de studii eliberate pe teritoriul Rusiei şi a certificatelor ce confirmă acest fapt. Sînt şi cazuri de contrafacere a paşapoartelor ruseşti ale „părinţilor” ce locuiesc pe teritoriul Rusiei, precum şi a documentelor stării civile.

Ambasada recomandă insistent locuitorilor Republicii Moldova să nu utilizeze serviciile escrocilor, ce prezintă documente false la Biroul consular. În consecinţă, persoanele, care primesc refuz din cauza prezentării datelor false se aleg cu pierderi financiare semnificative, dar şi cu probleme în cazul în care vor dori să obţină pe viitor cetăţenia Rusiei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав