X 
Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1418

Zeci de persoane reținute la frontieră pentru diverse încălcări

22 apr. 2014,, 12:10   Societate
3493 0
Foto: noi.md
130 de persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova pe parcursul săptămînii trecute. Fărădelegi la frontieră au fost depistate și în perioada sărbătorilor pascale.

Astfel, peste 40 de persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, iar alte circa 30, aflate în conflict cu legea, au fost reținute. Totodată, 11 persoane au foste reținute după ce au încercat să treacă ilegal hotarul, iar 14 cetăţeni străini au ajuns în vizorul poliției de frontieră pentru încălcarea regulilor de şedere pe teritoriul Republicii Moldova.

În total, circa 380 de mii de persoane au traversat frontiera săptămîna trecută, cu 35 de mii de traversări mai mult față de perioada 7-13 aprilie. În ziua de Paşti, prin punctele de trecere au traversat frontiera peste 18 mii de persoane şi aproape 4000 de unități de transport.

Precizăm că pînă pe 4 mai, Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal vor activa la capacitate maximă pentru a asigura un control eficient, astfel încît să fie evitate aglomerațiile generate de sărbătorile pascale şi minivacanţa de 1 mai.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав