Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Renato Usatîi către Anatol Durbală: Alegeți cuvintele, în caz contrar... ©

22 apr. 2014,, 16:53   Societate
16417 31
Foto: noi.md
Anatol Durbală, care este unul dintre prezentatorii emisiunii „Ora de ras” de la Jurnal TV, a fost amenințat de politicianul Renato Usatîi. Despre aceasta a scris pe pagina sa de pe Facebook colegul lui Durbală, jurnalistul Constantin Cheianu.

„În cadrul emisiunii de ieri a „Orei de ras” am vorbit despre acest om pe nume Renato Usatîi. Nu i-a plăcut ce s-a spus și l-a sunat la miez de noapte de la Moscova pe colegul meu Anatol Durbală cu amenințări. Nu se poate așa! În cei patru ani de emisie a „Orei de ras” așa ceva se întîmplă pentru a doua oară. După cele întîmplate mă întreb, ce poți crede despre un asemenea om?”, se întreabă Constantin Cheianu.

NOI.md a solicitat lui Renato Usatîi să comenteze această situație.

„Nu neg că am telefonat, însă nu l-am amenințat pe Durbală. Este greu să rămîi indiferent atunci cînd ești stropit cu murdărie din cap pînă în picioare, cînd ești numit bandit și mai că nu autoritate criminală. De ce apropiații mei trebuie să asculte aceste minciuni obraznice? Nu am stat la închisoare, nu am fost implicat în niciun fel de afaceri murdare, nici măcar nu am fost vreodată reținut de organele de drept. Toate afacerile mele sînt în Rusia, cum pot acești oameni să facă asemenea declarații fără a avea dovezi? Echipa mea va expedia o scrisoare oficială pe adresa postului Jurnal TV cu cererea de a infirma cele expuse. În caz contrar acțiunile mele vor fi dure, or, eu nu am de gînd să mă împac cu asemenea insulte și calomnii”, a declarat Renato Usatîi.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав