Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 266
Transnistria stiri: 1417

Vladimir Putin s-a CĂSĂTORIT ÎN SECRET cu Alina Kabaeva

30 apr. 2014,, 02:20   Showbiz
44931 24
Foto: nv-news.com
Președintele rus Vladimir Putin continuă să ascundă relația sa cu Alina Kabaeva, dar nu uită să se gîndească la dezvoltarea lor.

Reamintim, în ziua de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci celebra gimnastă a demonstrat un inel de logodnă simultan cu Putin, care în acel momemnt avea o întîlnire cu Ministrul Apărării Egiptului Abdelfattah al- Sisi.

Acum, în mass-media a apărut zvonul că la 27 aprilie, Vladimir Putin și Alina Kabaeva și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Despre aceasta a povestit bloggerul insider Ser З-М pe "Facebook": " La 27 aprilie Vladimir Putin a vizitat incognito insula Valaam, unde s-a cununat cu Alina Kabaeva. Ceremonia a avut loc la Mănăstirea Schimbarea la Față din Valaam. Cununia a fost oficiată de episcopul Pankratii (Jerdev) - Președintele Comisiei Sinodale cu privire la canonizarea sfinților. La ceremonie au fost prezente persoane apropiate președintelui (circa 20 de oameni) - inclusiv Valentina Matvienko, Arkadi Rotenberg, Serghei Narîșkin".

O confirmare oficială a acestei informații nu a urmat, dar pe site-ul oficial al mănăstirii Valaam a apărut înscrierea că Putin a vizitat-o la 27 aprilie. Despre cununie - niciun cuvînt, este vorba despre o liturghie solemnă, după care președintele și "majoritatea celor prezenți s-au împărtășit".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав